perjantai 13. heinäkuuta 2012

Pomppailuja :D

Tänään menin taas Merin kanssa tallille, tällä kertaa oli vuorossa hyppäämistä. Tosin kentällä olevien laajennustöiden takia rakensimme sinne vain yhden esteen, sekä raahasimme yhden puomin uralle.

Alkukäyntien jälkeen aloin verryttelemään ravissa. Merin mukaan ratsastin liian pitkillä ohjilla, mutta itse en sitä huomannut. Mielestäni Riku kulkee paremmin hieman löysemmällä tuntumalla. Sitten otin hieman laukkaa. Alussa Riku tuntui vähän laiskalle, mutta kun aloitimme hyppäämisen, se reipastui jo paljon.

Ensin hyppäsin uralla olevaa puomia, joka oli hiekkakasa korotuksen takia noin 40cm korkea. Sujui hyvin, muutamat paikat ei vain osuneet kohdilleen. Sitten tulin ristikkoa ravissa ja myöhemmin laukassa, apupuomin kanssa. Ravissa sujui hyvin, mutta laukassa ensimmäisillä kerroilla Riku rikkoi helposti raville. Sillä on tuo vähän tapana, pitää vain muistaa pitää kunnollinen tuntuma ohjilla ja tukea pohkeella ennen hyppyä, niin sujuu paremmin.

Sitten Meri otti apupuomin pois ja nostimme esteen pystyksi. Yritin keskittyä istuntaani, että "pyllistäisin" esteen päälle enemmän :D kun olen liian pystyssä. Muutamat kerrat onnistuin siinä mielestäni tosi hyvin. Sitten tuli parikertaa rataa: korotettu puomi, laukanvaihto lävistäjällä puomin yli, pysty, korotettu puomi. Onnistui hyvin, mutta Riku ei vaihtanut kertaakaan laukkaa puomilla vaan aina sen jälkeen, ravin kautta. Sitten enään loppuravit ja käynnit maastossa.

Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen hyppyihin, ja löysin uuden ulottuvuuden istuntani kanssa :)





Tässä Merin ottamia kuvia ja videoita hypyistä. Kiitos raksu<3

<3= marjo & riku (postaus merin avustuksella)

1 kommentti: