tiistai 3. heinäkuuta 2012

HIENO PONI

Tänään oli tarkotus hypätä kentällä, mutta kun kenttä oli täynnä hiekkakasoja nii siinä ei ois mahtunu hypätä :( Lähettiin sitten maastoon Marien ja Jennan kanssa jotka tosin kävelivät.
Kun päästiin perille niin aloin heti ravailee sellasta mäkeä ylös ja kävelin sitten aina alas. Tein saman laukassa.
Melko lyhyiden verkkojen jälkeen aloin hyppäämään ristikkoa, tulin ristikon pari kertaa. Jonka jälkeen tulin vieressä olevaa pystyä joka oli toiselta puolelta melkein maassa ja toiselta ehkä n.40cm, tulin tätäkin pari kertaa. Nostettiin pysty tasaiseksi ja tulin sitten sitä, poni oli heti alusta asti tosi reipas :)! Jenna ja Marie halus että tullaan vielä renkaat pystyssä, niin tultiin sitten vielä nekin päri kertaa :)) Poni oli reipas, mitä nyt pari kertaa lähesty ravissa :D mut muuten tosi kiva. Ite en jääny hypyissä jälkeen ja oli tosi kivaa. Sit lähettiin kävelee takasin kotiin päin, ja meijjän piti mennä käymää jossai lammella missä Marie oli käyny kahlaamassa ponin kanssa. Päästiin sinne missä tämän lammen piti olla niin sielä olikin vain pelkkä hiekka, joten se olikin vain joku iso lätäkkö joka oli kuivunut  :DD
Päästiin sitten tallille, jossa hoidin ponin ja syöttelin hetken. Jätettiin poni sisälle koska kengittäjä oli tulossa :) 

Poni lentää <3



Riku oli SUPER <3



Kotiin päin :)


Riku ois halunu Jaffaa :D

KIITOS MARIE RAKAS JUMALANI KAIKISTA KUVISTA<3<3<3<3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti