sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Yötä tallilla!

Lauantaina menin joskus puol 3 jälkee tallille. Ensiks hengailin Jennan kanssa ja sitten menin kuvaamaan, kun Jenna ratsasti Lyylillä.Jenna on sellane pro rider ja senjälkee Jenna meni viel Lennillä.

Sitten mentii hakemaan Patra ja Riku tarhasta ja laitettiin ne kuntoon ja mentiin kentälle Jenna meni Patralla. Tein puomityöskentelyä 3 puomilla ,ensin tulin sitä ravista ja sitten laukassa.
Riku meni hyvin ja oli reipas. Ja aivan super PONI! Ridauksen jälkeen pestiin Jennan kaa Riku shampoolla. Ja jätettiin Riku yöks sisälle ja pestiin viel Rikun kaikki suitset ja satula ja vaihettii puhdas satulahuopa.
Puhdas poika<3

Se söpöilee<3


Jäätiin Jennan kanssa tallille yöks ja mentiin vähäks ajaks trampalle ja sit nukkumaan tai siis yritettiin nukkua mut ei saatu nukuttua nii loppujen lopuks nukuttii joku pari tuntia aamulla.

Aamulla herättiin Jennan herätyskelloon puol 6 ja Jenna ahkerana tyttönä meni viemää hepoille aamuruuat ja vei ne ulos ja mä siivosin meiän jäljet loimihuoneesta.









                                                           Jenna ahkera tallityttö<3

Matti

Matti chillailee

Aamu ruokien jälkeen vein Rikun uuteen talliin ja harjasin sen ja menin kentälle ja vuorossa oli koulua.Tein pysähdyksiä ja siirtymisiä. Riku meni tosi hyvin. Ratsastuksen jälkeen hoidin ja annoin porkkanat ja vein ulos. ja lähdin kotiin.
Rikun meksikolaiset


Näit ei olla viel käytetty
Nää on käytös eniten

2 kommenttia:

  1. Hei mietin tässä minkä ikänen oot ? Kun näytät tosi nuorelta ! :)

    VastaaPoista
  2. olis taas kiva saada uutta postausta? :)

    VastaaPoista